Magisch Marrakesh & Asseouira - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Renée Vugs - WaarBenJij.nu Magisch Marrakesh & Asseouira - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Renée Vugs - WaarBenJij.nu

Magisch Marrakesh & Asseouira

Door: Renée

Blijf op de hoogte en volg Renée

27 Juli 2009 | Marokko, Rabat

Sàláám!

Koelshi labbas?
Hier alles uitstekend!

Even een korte update vanuit het heerlijke Asseouira; een vanouds hippie dorpje gelegen aan de westkust van Marokko.

We zijn dus heelhuids aangekomen in Marokko...en hoe:Een welkom van maarliefst 45°C brandende zon in het mooie Marrakesh. Wat een indrukwekkende plek! Het eerste wat we gedaan hebben is per toeval een must do van de lonely planet opvolgen: getting lost in any medina...dat hebben zeker en er is niks mooiers als dat in Marrekesh! Dwalen door alle souks met zijn magishe steegjes, vergeten straatjes, kleurrijke mensen en krachtige geuren. Een shock, maar een erg mooie!

De mensen varrieren van heel erg aardig en operst oprecht tot opdringerig gek en gierig! Verschil moet er zijn...

Marrakesh is een heftige plek om te starten (bijkomend dat ik mn koorts vanuit nederland nog n beetje bij me draag) waardoor we ons even terugtrekken in het relaxte, laid-back asseouira: hier zijn we zonet beland en per toeval in het beste hotel van heel de stad ;) toffe lui!

We gaan nu verder genieten van de uiterst aangename temperatuur hier van 28°C (Daan heeft serieus net zijn korte broek ingeruild voor een lange hahaha!) en de super fijne sfeer! We gaan nu verder met akklimatiseren!

Fotootjes volgen binnenkort ofzo...

Insha allah!

Daan & Renee

• 27 Juli 2009 - 18:22

Christien:

ha reneetje en daan, wat fijn dat jullie het leuk hebben daar en het lijkt me ook machtig mooi daar zoals je het beschrijft.nog heel veel plezier jullie.groetjes je tante c.

• 27 Juli 2009 - 19:15

Marga En Ron:

Hoi Daan en Renee,

Leuk dat we jullie reis zo een beetje kunnen volgen. Groetjes en heel veel plezier
    XXXXX

hey daan en renee,

goeie reis gehad. leuk zo,n site kunnen we allemmaal lezen wat jullie mee makem. maak er nog wat van.

• 27 Juli 2009 - 20:16

Iris:

Lieve!!

Fijn dat jullie veilig aan zijn gekomen in Marokkoland, Fijn om te lezen dat jullie het na jullie zin hebben!!

Hoe was je eerste vliegervaring Reneeke!?

Poepoe wat een hitte zeg!!

Ik hoop snel weer iets van je te hore skatteke!!

Dikke kus XxxX Iris

• 28 Juli 2009 - 09:44

Hanneke:

Hallo bollie daan& Renee.

Fijn dat jullie op tijd op het vliegveld waren en zo tog naar Marokko konden ;)

Hey maar klinkt goed daaro! Geniet er van.
    Ik ben gisteren bij Bav begonnen en heb me nog nooit zo schuldig gevoeld over geld verdienen (door niks te doen). Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.

Nogmaals enjoy,

laterssssssss

xx Hanneke (&thijs maar die is al werken)

• 28 Juli 2009 - 16:51

Althea:

He lieverds,

fijn om te horen dat het met jullie goed gaat.Leuke fotoos, ben benieuwd hoe de andere zijn gelukt.
    ennu...al een marokkaan ontmoet die mee naar Nederland komt?? Of is het Daan als marokkaan?
    xxxx mams

• 28 Juli 2009 - 17:14

Renée Vugs:

Haaaallooooo!
    Bedankt voor de fijne berichtjes! Hier even een heeeeleeee kleine foto-update. Het zijn ff de lelijkste die we hadden. Rot Marokkanen ;)

X

• 30 Juli 2009 - 10:26

Laury:

He hoi!

Wauw, ik vond 37 graden in Boedapest al hot!! Toen was de schaduw al om van te puffen..

En zomaar plots in het beste hotel van de stad, doen jullie goed hoor!!

Blijf maar komen met verhaaltjes en foto's!

xlautje

• 01 Augustus 2009 - 15:11

Eric:

Salami!
    Samirarenee & Mohammedaan.
    Al helemaal ingeburgerd?
    Leuke fotootjes zien er al lekker exotisch uit.
    Waar zitten jullie nu?
    In de Sahara is nog geen internet dus postduiven niet vergeten!

Groeten uit Tuin-esië!
    Eric ;-)

• 01 Augustus 2009 - 18:39

Jessie:

Hmm klinkt een stuk beter dan hier in nederland.. JALOEHOERSS!
    Reis is goed gegaan? En de eerste dagen daar al doorgekomen!? Nicenice..
    Ah heb je niet meer kunnen zien voordat je ging renée! Toen zat ik in het regenachtige scheveningen te 'zonnen' haha..
    Foto's geven goede indruk.. echt mooi!
    Geniet ervan met zijn tweetjes!!!
    kusss

• 01 Augustus 2009 - 23:37

Iris:

Heeej chickie!!

Ik denk ga eventjes op je site kijke, had je foto's nog helemaal niet gezien, maar wauw!! Ziet er daar erg gaaf uit joh!!

Heb je het goed na je zin!! Ik krijg zin om langs te komen als ik je foto's bekijk!!

Mis je al wel een beetje hoor!! Nog 31 nachtjes slape en dan bende weer lekker in NL!! Haha nee geniet lekker joh, maar dat gaat je denk ik zeker wel lukke!!

Ben erg benieuwd wat jullie allemaal al gedaan hebbe daar in verweggiestan!!

Nou dikke kus en tot sinas de pinas....

(owja hier nog steeds alles goed hihi, we hebben vandaag ook een tropische dag achter de rug hier in Gimmert!!)

XXXX en ook de groetjes aan Daan!!

• 02 Augustus 2009 - 09:47

Jasper:

Hey! Je bent alweer een week aan het rondtrekken daaro, nog 4 te gaan. Hoezo lekker lang vakantie?!

Ik hoop dat het een leuke tocht tot nu toe is en dat de brandende zon jullie een beetje gentle behandeld!

• 02 Augustus 2009 - 12:46

Juul:

Goedemiddag!!

Fijn dat jullie het goed naar jullie naar je zin hebben!!
    De foto's zijn ook hartstikke leuk zeg!!
    Heb je al echte marokkaanse couscous gehad?!
    Zo te zien genieten jullie volop & dat mag ook wel in zo'n mooi en zonnig land! Heel veel plezier nog!!

X

• 02 Augustus 2009 - 17:00

Erwin:

Hallo daar waar zij jullie nu?
    Het is bijzonder leuk om jullie reisverslag te volgen ik verheug me nu al op meer spannende foto's uit het "stenen tijdperk".Ik hoop dat jullie je prima vermaken maar dat zal waarschijnlijk nauwelijks moeite kosten. Groetjes en veel plezierrr Erwin.

• 03 Augustus 2009 - 05:03

Aman:

Ha Renee!
    Wauw, foto´s zien er goed uit hoor!! Ziet er warm en erg mooi uit, beter had je niet hoeven te wensen toch ;)?
    Nou heel veel plezier en geniet ervan he!!!
    xxx

• 03 Augustus 2009 - 09:21

Ann.:

Waauw, mooie steegjes! Het lijkt al goed op die sprookjes uit duizend en 1 nacht;)!
    Goed om te lezen dat jullie oké zijn.

Liefs Ann.